VEŽBANJE KAO PUT DO SAMOPOUZDANJA

Ako ste u osnovnoj školi trenirali fudbal, košarku, odbojku ili ples; ako ste odmore provodili skijajući i plivajući satima; ako ste uvek spremni da sa društvom organizujete partiju basketa u kraju ili možda odete na trčanje uz reku – SVAKA ČAST.

 

Vi ste sportski tip i svesni ste benefita koje fizička aktivnost i sport nose sa sobom. Ipak, postoje i ona deca koja ne vole da rade fizičko, ne pridružuju se igrama svojih drugara ili kasnije u životu preferiraju da provode svoje slobodno  vreme kraj televizora.

 Ukoliko ste se pronašli u ovoj drugoj grupi ljudi, dopustite da vas razuverimo u to da morate da se rodite sa interesovanjem i talentom za sport da biste bili kvalitetan vežbač. Do sada vas je u životu sprečavalo mnogo faktora da počnete zdravije da živite...

To mogu biti: manjak vremena koji je jedan od najvećih problema današnjice, nedovoljno znanje o tome kako vežbati i kako se hraniti, lenjost ili čak nesigurnost u sebe i svoje mogućnosti.

Dopustite nam da vas razuverimo u sve  u šta ste do sada verovali! Čak i najveći i najbolji vežbači doživljavaju periode u kojima se ne osećaju kao da im je do treninga, nisu zadovoljni svojim izgledom i disciplinom i ne hrane se zdravo. To vam samo govori da su oni ljudi kao i vi! A svi moramo početi NEGDE. Neka teretana bude vaš put do samopouzdanja, put do samousavršavanja, mesto gde ćete svakodnevno postizati nove uspehe i lične rekorde, ma koliko oni bili veliki ili mali.

Tim ART SPORT-a vam može pokazati kako vežbanje može da bude uživanje, druženje i izvor pozitivne energije koja će vam pomoći da budete srećniji, zadovoljniji sobom i uspešniji na ostalim sferama svog života.

Naš tim je tu da vam obezbedi prijatnu atmosferu uz koju ćete zavoleti vežbanje čak i ako ste mislili da je to nemoguće. Uz znanje našeg stručnog tima postići ćete vidne rezultate za kratak vremenski period, a ti rezultati će postati vaša najveća motivacija. Kombinujući ishranu i trening dizajnirane posebno za vas, vaše potrebe i mogućnosti možete postati najbolja verzija sebe.

U ART SPORT teretani shvatićete da teretane ne moraju da podležu stereotipima. Naša teretana je teretana  u kojoj ćete zaista biti u mogućnosti da odradite kvalitetan i kompletan trening uz maksimalan komfor, higijenu i opremljenost.

BENEFITI TRENINGA

Trening u teretani može da vam pomogne da poboljšate svoje zdravlje, fizički izgled i uopšte kvalitet života. Kao što verovatno i sami znate, u teretani postoji mogućnost za izvodjenje različitih tipova treninga: kardio trening  (koji može biti aerobni ili anaerobni), trening sa težinama, trening sa sopstvenom težinom (bez opterećenja), kombinacija navedenih i td...